Frankfurt is de gaststad voor een topduel in de NFL

Sport |

Kansas City en Miami Dolphins zijn aan uitstekend seizoen bezig in de NFL, de Amerikaanse Football League. Beide teams maken zich dit weekend op voor een prestigeduel… dat gespeeld wordt in het Duitse Frankfurt. Verder kan je dit weekend ook nog de Buffalo Bills, Cincinnati Bengals, Pittsburgh Steelers en Tennessee Titans live aan het werk zien bij Pickx Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 3 november: Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans, om 1u15 op Eleven 1 (heruitzending om 16u40 op Eleven 2)

De Amerikaanse Conference biedt ons een boeiend duel aan tussen de tweede uit de AFC North (4 zeges, 3 nederlagen voor de Steelers) en de derde uit de AFC South (3 zeges, 4 nederlagen voor de Titans). Pittsburgh heeft voor eigen publiek iets recht te zetten na de smadelijke thuisnederlaag tegen de Jaguars. Terwijl Tennessee verder wil surfen op het succes in eigen huis tegen de Falcons op de vorige speeldag. Maar buitenshuis gaat het een pak minder vlot voor de Titans, die op zoek gaan naar een eerste uitoverwinning.

Zondag 5 november: Kansas City Chiefs – Miami Dolphins, om 15u30 op Eleven 3, live vanuit Frankfurt)

Over buitenshuis spelen gesproken… komend weekend moeten de Chiefs en de Dolphins allebei een stevige trip ondernemen voor hun onderling duel. Dat wordt immers gespeeld in het Duitse Frankfurt. De voorbije jaren maakte de NFL er een traditie van om enkele duels in Europa af te werken, een kwestie van de competitie ook buiten de landsgrenzen aan populariteit te laten winnen. Met dit aangekondigde spektakel tussen twee absolute topploegen moet dat zeker lukken.

Met Kansas versus Miami krijgen we immers de leiders uit de twee AFC-divisies (West en East) tegenover elkaar. Beide teams staan met een balans van 6 zeges en 2 nederlagen genoteerd. Wellicht zullen de Chiefs net iets scherper staan, aangezien ze net nog tegen een nederlaag tegen de Denver Broncos aanliepen. Patrick Mahomes en de zijnen zullen ongetwijfeld iets recht willen zetten tegen Tua Tagovailoa en zijn ploegmaats.

Maandag 6 november: Cincinnati Bengals – Buffalo Bills, om 2u20 op Eleven 1 (heruitzending om 20u op Eleven 2)

En wat als de Buffalo Bills nu eens profiteren van een misstap van de Dolphins om de leiding in de AFC East over te nemen? Met een balans van 5 zeges en 3 nederlagen mogen zij ook spreken van een geslaagde competitiestart en de zege tegen de Tampa Bay Buccaneers afgelopen week zal zeker een vertrouwensboost geschonken hebben.

Maar dan moeten de New Yorkers wel voorbij hun nemesis uit Ohio. De Cincinnati Bengals knikkerden de Bills vorig seizoen nog genadeloos uit de play-offs en zijn momenteel ook de ploeg in vorm, met drie opeenvolgende zeges. Tijd voor een revanche?

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top