Gent wil tegen Zulte Waregem opnieuw aanknopen met de overwinning

Sport | Na het eerste puntenverlies van het seizoen afgelopen week, wil Gent de positieve flow opnieuw oppikken op het veld van Zulte Waregem op de vierde speeldag van de Scooore Super League.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op de derde speeldag van de Women's Super League geraakte Gent thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Fémina White Star. Gent, dat nog steeds tweede staat, wil zaterdag om 14u tegen Zulte Waregem dan ook weer aanknopen met de overwinning. Maar dat zou wel eens geen gemakkelijke opdracht kunnen worden, want de mokerslag tegen Anderlecht buiten beschouwing gelaten (0-11!) heeft de Oost-Vlaamse club er met 4 op 9 zeker geen slechte seizoensstart opzitten. Het gelijkspel dat vorige week in en tegen Brugge behaald werd, onderstreept dat des te meer. Het belooft dus een duel op het scherpst van de snee te worden.

David tegen Goliath

Alle andere ontmoetingen van de vierde speeldag staan vrijdag op het programma. Anderlecht - Aalst, om 20u, kondigt zich aan als een ongelijke strijd. De Brusselaars zijn het enige team dat nog steeds een foutloos parcours aflegt. Aalst staat dan weer puntenloos laatste. Op hetzelfde tijdstip zal Charleroi zich thuis moeten overtreffen tegen Brugge. Met amper 1 op 9 hebben de Carolo's het schijnbaar moeilijk om het ritme van de Women's Super League op te pikken.

Klokslag 20u30 zal Standard alles in het werk stellen om de knappe overwinning tegen Racing Genk te bevestigen. De verplaatsing naar White Star zou de Luikenaars moeten toelaten om een plaatsje in de top 3 te bemachtigen. Het Genk van Aline Zeler ten slotte wil profiteren van het bezoek van OH Leuven om zich te herlanceren na twee opeenvolgende ontgoochelingen.

Volg Zulte Waregem - Gent op zaterdag 10 oktober om 14u op Eleven Pro League 2, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top