Is Borussia Dortmund sterk genoeg om de voorsprong op Paris Saint-Germain te behouden?

Sport | De terugwedstrijden in de halve finales van de UEFA Champions League beginnen dinsdagavond met de verplaatsing van Borussia Dortmund naar Paris Saint-Germain. De Duitsers zitten na een 1-0-overwinning in goede papieren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zal een doelpunt volstaan voor Borussia Dortmund? Dat is de hamvraag nu de terugwedstrijden van de halve finales van de UEFA Champions League beginnen. Dinsdag zakken de Duitsers af naar Parijs voor de terugwedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Fransen, en hun publiek met hen, hopen dat ze minstens kunnen winnen en de bordjes gelijk kunnen zetten.

Bij de heenwedstrijd speelde PSG niet zijn beste spel van het seizoen. De ploeggenoten van de veelal afwezige Kylian Mbappé slaagde er maar niet in om door de ijzeren verdediging van de Borussen te breken. De mannen van Edin Terzic waren niet schitterend in de aanval, maar gingen wel gretig in op kansen. Met wat geluk hadden ze met twee doelpunten voorsprong naar Parijs kunnen afreizen, ware het niet van een miraculeuze save van Marquinhos. Alles is nog mogelijk tussen deze twee ambitieuze ploegen.

Het programma van de halve finales van de UEFA Champions League op Pickx+ Sports:

Dinsdag 7 mei

Woensdag 8 mei

Volg de UEFA Champions League op de zenders van Pickx+ Sports. Eén keer per maand is een wedstrijd ook op de zender Pickx+ te volgen. Pickx+ Sports en Pickx+ zijn beschikbaar in de tv-opties Pickx Sports en Pickx All Stars & Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top