Lukaku wint met Roma op Sassuolo

Sport | In Italië veroverde Romelu Lukaku met AS Roma de drie punten tegen Sassuolo.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Romeinen kwamen vroeg op achterstand, maar wonnen alsnog met 1-2. Paulo Dybala, spitsbroer van Lukaku, kroonde zich met een doelpunt en assist tot man van de match. Roma (21 punten) kent een wisselvallig seizoen en is pas zevende in de stand.

Nog in Italië scoorde Cyril Ngonge met een spectaculaire omhaal voor Hellas Verona in een 3-3 gelijkspel tegen het Udinese van verdediger Christian Kabasele, die eveneens trefzeker was. Kabasele zette in de 16e minuut zijn team op 1-0, Ngonge scoorde in de 61e minuut de 2-2. Verona staat met tien punten wel pas op de achttiende plaats. Udinese heeft er twee meer en is zestiende.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.