Stoot Bayern München door naar de volgende ronde van de UEFA Champions League?

Sport | Deze week wordt de vierde speeldag in de Champions League afgewerkt. Het wordt een bijzondere speeldag, want Bayern München kan zich woensdag al kwalificeren voor de volgende ronde van het kampioenenbal.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het is weer tijd voor Champions League-voetbal. In Groep A neemt de Duitse recordkampioen Bayern München het op tegen Galatasaray. Bayern speelt thuis en wil de drie punten veiligstellen. Als dat lukt, zetten ze een grote stap richting kwalificatie voor de achtste finales van het kampioenenbal. Bayern telt momenteel negen punten en staat op kop in zijn groep. Galatasaray staat tweede met 4 punten. Onderaan in Groep A neemt Manchester United het op tegen FC Kopenhagen, dat thuis speelt.

In Groep B staat de wedstrijd Arsenal - FC Sevilla op de planning. Arsenal kon enkele weken geleden nog de maat nemen van Sevilla - dat voorlaatste staat met twee punten - en staat op kop in zijn groep met zes punten. RC Lens heeft vijf punten en volgt dus op de voet. De Franse eersteklasser zal het opnemen tegen PSV Eindhoven (dat ook twee punten heeft) en hoopt beter te doen dan het gelijkspel van enkele weken geleden in Nederland. Bij PSV verkeert Johan Bakayoko alvast in bloedvorm. Het wordt dus afwachten of Lens een vuist zal kunnen maken.

Focus op Real Madrid (en Jude Bellingham)

In Groep C zullen alle ogen op Real Madrid en Jude Bellingham gericht zijn. De Koninklijke staat autoritair op kop in zijn groep met negen punten en zal de degens kruisen met Braga, dat derde staat met drie punten. Napoli, tweede in Groep C, zal proberen om Union Berlin over de knie te leggen. Berlin staat laatste en heeft nog niet kunnen winnen in de Champions League. De Duitsers zouden in principe dus een hapklare brok moeten zijn voor de Italianen.

In Groep D ligt alles nog op een zakdoek, of toch bijna alles. Real Sociedad en Inter Milaan staan op kop met zeven punten, gevolgd door RB Salzburg met drie punten. Enkel Benfica mag beginnen wanhopen; deze club heeft immers nog geen enkel punt weten te verzamelen. De Portugezen nemen het deze week op tegen de Spanjaarden van Sociedad, terwijl Salzburg ten strijde trekt tegen Inter.

Speeldag 4 in de UEFA Champions League op Pickx+ Sports:

Woensdag 8 november

Volg de vierde speeldag van de UEFA Champions League op de zenders van Pickx+ Sports. Eén keer per maand zendt Pickx+ een wedstrijd uit van deze competitie. De zenders Pickx+ Sports en Pickx+ zijn beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. De Pickx+ zender is beschikbaar bij Proximus Pickx in de tv-opties Pickx+, Pickx Sports, Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top