Mis de Duitse doelpuntenkermis niet dankzij de tv-optie Pickx Sports!

Bundesliga | Het gebeurt niet vaak, maar deze zaterdagmiddag om 15u30 spelen alle Duitse clubs in de groepsfase van de Champions League op hetzelfde moment in de Bundesliga. Voor deze uitzonderlijke gebeurtenis moeten we uitzonderlijke middelen inzetten: Op Eleven 2 kan je terecht voor een multilive-uitzending zodat je geen enkel doelpunt hoeft te missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig en Union Berlin zijn dit seizoen vier Bundesliga-teams actief in de Champions League. De teams zullen deze week zeker niet stilzitten, want na de eerste dag van de groepsfase die deze week wordt gespeeld, moeten de vier teams zaterdagmiddag om 15u30 opdraven om op de vijfde speeldag van de Bundesligahun beste beentje voor te zetten.

Spannend voor Dortmund

Nauwelijks bekomen van de trip naar Paris Saint-Germain, zal Borussia Dortmund het zaterdag opnemen tegen het VfL Wolfsburg van Koen Casteels en Aster Vranckx. Wolfsburg bezet momenteel de zesde plaats in het algemeen klassement, met een puntje vóór die Schwarzgelben.

Vlak achter hen bevindt zich Union Berlin, dat twee opeenvolgende nederlagen moest slikken - de laatste dateert van vorige week. Aanstaande zaterdag ontvangen de Berlijners in de hoofdstad een Hoffenheim-team onder stoom, ze hebben al drie opeenvolgende overwinningen geboekt. Het is maar de vraag of Union na een ongetwijfeld uitputtende slag tegen Real Madrid nog energie heeft om het duel met die Kraichgauer aan te gaan.

Beierse demonstratie

Na de pot tegen Manchester United zal Bayern Munchen ongetwijfeld alles op alles zetten om Bochum onder de knoet te houden. De bezoekers zouden wel eens een vogel voor de kat kunnen worden, aangezien ze het seizoen begonnen met nul overwinningen op het scorebord en een doelsaldo van -5. Anderzijds moeten we VfL Bochum ook een kans durven geven, want ze hebben drie keer gelijk gespeeld, waaronder één keer tegen Dortmund. Hierdoor staan ze voorlopig op de dertiende plaats in het klassement.

RB Leipzig, momenteel derde in het klassement met 9 punten, neemt het zaterdag op tegen een matig presterend Borussia Mönchengladbach. Ondanks hun ongelooflijke comeback tegen Darmstadt (van 3-0 naar 3-3) wisten de Poulains dit seizoen nog niet te winnen. Ze kunnen alleen hopen dat de wedstrijd tegen de Young Boys in Bern de troepen van RB Leipzig zo uitput, dat ze verzwakt beginnen tegen de Borussen.

Volg de Bundesliga het hele seizoen lang, inclusief de multilive deze zaterdagmiddag om 15u30 op Eleven 2, op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports Proximus.

Lees meer:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top