Anderlecht - Club Brugge is dé affiche van de 8ste speeldag in de Jupiler Pro League

Jupiler Pro League | De achtste speeldag van de Jupiler Pro League belooft spektakel. Zondag om 18u30 staat immers de Belgische klassieker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge op het programma. Een wedstrijd waar elke Belgische voetballiefhebber naar uitkijkt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Standard opent vrijdag om 20u45 de debatten met een thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo. Carl Hoefkens & co willen verdergaan op hun elan nadat ze op de vorige speeldag de eerste seizoenszege boekten. Westerlo moét punten pakken, want na een 1 op 21 staat het water al aan de lippen van trainer Jonas De Roeck.

Zaterdag geeft Sporting Charleroi om 16u KV Kortrijk partij. Beide teams wisten dit seizoen nog niet te winnen. Lukt het een van de twee deze keer wel? Om 18u15 is KV Mechelen gastheer voor Oud-Heverlee Leuven, terwijl RWDM zijn straffe seizoensstart om 20u45 wil verderzetten tegen Royal Antwerp FC. Kunnen de Brusselaars stunten tegen Antwerp?

Speciaal duel voor Mats Rits

In Limburg maakt men zich klaar voor de derby. Zondag om 13u30 staat in de Cegeka Arena KRC Genk-STVV op het programma. De Kanaries zijn goed aan het seizoen begonnen en willen die lijn doortrekken tegen Genk. Om 16u moet Union SG zijn zwakke reeks van 1 op 9 zien weg te werken. De Brusselaars gaan op bezoek bij Cercle Brugge, wat altijd een moeilijke verplaatsing is.

Alle aandacht gaat vanaf 18u30 uit naar de topper in het Lotto Park tussen Anderlecht en Club Brugge. De nummer twee tegen de nummer drie. Beiden willen een signaal uitdelen naar de rest en deze topper winnen. De wedstrijd krijgt ook wat extra lading door de aanwezigheid van Mats Rits. Die ruilde afgelopen zomer Club Brugge in voor Anderlecht.

De achtste speeldag wordt afgesloten met een duel tussen AA Gent en KAS Eupen, dat om 19u15 plaatsvindt. De Buffalo’s hopen te profiteren van het puntenverlies van Anderlecht en/of Club Brugge.

Het programma van speeldag 8 in de Jupiler Pro League:

Vrijdag 22 september

Zaterdag 23 september

Zondag 24 september

Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang dankzij de zenders van Eleven Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top