De vierde speeldag van de Lotto Super League belooft vuurwerk met de Clasico

Sport | In de Lotto Super League staat de vierde speeldag op het programma. Alle ogen zijn gericht op de topper tussen Standard Fémina en RSC Anderlecht. Wie weet het laken naar zich toe te trekken?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sporting Charleroi opent vrijdag om 20u deze speeldag in de Lotto Super League met een thuiswedstrijd tegen Fémina White Star Woluwe. De Carolo's hopen hun eerste overwinning op zak te steken. De draws tegen Standard Fémina en Club YLA geven wel aan dat er het nodige potentieel zit bij de Zebra's. White Star wist op haar beurt nog geen enkel punt bij elkaar te sprokkelen. Ook voor hen begint de tijd te dringen.

Loopt OHL weg van de concurrentie?

Om 20u30 uur zal OH Leuven de perfecte start willen verderzetten. Met KRC Genk Ladies krijgen ze wel een ambitieuze tegenstander voorgeschoteld. Kunnen de dames van coach Guido Brepoels voor een stunt zorgen?

Zaterdag om 13u30 staat dan dé affiche van deze vierde speeldag geprogrammeerd. Dan vindt immers de Belgische klassieker tussen Standard Fémina en RSC Anderlecht plaats. Dat is altijd een beladen duel en beide teams gaan ook dit jaar voor de prijzen spelen. Zij willen bovendien OHL niet zien uitlopen.

Club YLA geeft om 16u15 KV Mechelen, dat drie nederlagen op rij incasseerde, partij. De laatste wedstrijd van deze speelronde vat zondag aan om 14u. Dan strijden AA Gent en Zulte Waregem voor de punten.

Het programma speeldag 4 in de Lotto Super League:

Vrijdag 15 september

  • Sporting Charleroi - F.C. Fémina White Star (20u)
  • KRC Genk Ladies - OHL Women (20u30)

Zaterdag 16 september

Zondag 17 september

Volg het beste van Lotto Super League het hele seizoen lang op Eleven Pro League, beschikbaar via de tv-optie Pickx Sports van Pickx+ Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top