Pupe (Lierse) en Sankhon (RWDM) aan de slag bij Dender EH

Challenger Pro League | Dender EH heeft twee nieuwe transfers aangekondigd. De Oost-Vlamingen maakten de komst van verdedigers Joedrick Pupe en Ibrahima Sankhon zopas bekend.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Beiden speelden vorig seizoen ook al in de Challenger Pro League, maar waren op zoek naar een nieuwe club nadat hun contract bij de vorige werkgever afliep.

Joedrick Pupe was vorig seizoen een van de revelaties bij Lierse. De 26-jarige centrumverdediger was het hele seizoen een onbetwiste titularis onder Tom Van Imschoot, maar de onderhandelingen om zijn aflopende contract te verlengen liepen spaak. Nu tekent Pupe dus een tweejarig contract bij Dender EH.

Ook Ibrahima Sankhon was op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat RWDM hem niet meenam naar 1A. Dender zag wel brood in de Guinese international en gaf hem een contract voor één seizoen (met optie). De 27-jarige Sankhon speelde de voorbije jaren 55 duels in 1A (STVV) en 27 duels in 1B (RWDM).

Eerder deze zomer haalde Dender ook al Bruny Nsimba (Beveren) en Keres Masangu (Virton) naar het Dender Football Complex.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top