Spelen de broers Hazard komend seizoen allen bij RWDM?

Sport | Kylian Hazard bereidt zich met RWDM voor op het nieuwe seizoen. De Brusselaars spelen dit seizoen in de Jupiler Pro League. De toekomst van Eden en Thorgan Hazard is echter nog onzeker. De geruchtenmolen draait op volle toeren met plots RWDM als centraal item.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Brusselse club speelt komend seizoen weer op het hoogste niveau en Kylian Hazard is alvast van de partij. Hij speelde sterke play-offs en loodste RWDM zo mee naar de Jupiler Pro League. De troepen van coach Vincent Euvrard hebben nood aan versterking als ze een goed figuur willen slaan op het hoogste niveau. De geruchtenmolen draait op volle toeren en het meest sensationele gerucht is dat de gebroeders Hazard ploegmaats worden in Molenbeek.

Grapje of werkelijkheid?

Eden en Thorgan Hazard zijn op zoek naar een nieuwe werkgever. De twee speelden vorig seizoen nog voor Real Madrid (Eden) en Borussia Dortmund en PSV (Thorgan). Beiden kunnen nog een goed Europees niveau aan, maar mogelijk willen ze meer en meer aan hun familie denken en bereiden ze stilaan het einde van hun carrière voor. Al is het echter moeilijk voor te stellen dat Eden (32) en Thorgan (30) volgend seizoen op de Belgische velden actief zullen zijn.

Alleen heeft broer Kylian voor wat ‘commotie’ gezorgd op de sociale media van RWDM. De Brusselse club pakte uit met een filmpje waarin Kylian zicht toont met een geweldige dribbel. Thorgan reageerde met het icoontje van een vlam, waarbij hij aangaf dat hij onder de indruk was van de actie van zijn broer. Kylian reageerde met de volgende woorden: “Binnenkort in hetzelfde team".

Een grapje of zien we de broers Hazard binnenkort echt in België spelen? De toekomst zal dat moeten uitwijzen.


Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top