Smaakmaker van Olympic Charleroi kiest Patro boven eersteklassers

Sport | Patro Eisden heeft in haar raid doorheen 1e Nationale duidelijk ook goed opgelet welke tegenspelers voldoende potentieel hebben om mee aan de slag te gaan in ons profvoetbal. Eén van die jongens moet Anis Hadj Moussa worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hadj Moussa is een 21-jarige Algerijn die vorig seizoen neerstreek bij Olympic Charleroi. De rechterwinger maakte een uitstekende indruk bij les Dogues en verscheen zo op de radar van reeksgenoot Patro Eisden. De Limburgers schotelden Hadj Moussa een contract voor twee seizoenen voor én konden met Olympic Charleroi ook een akkoord uit de brand slepen om weldra rond de tafel te gaan om een nauwere samenwerking op poten te zetten.

Die intentieverklaring kan mogelijk meegespeeld hebben bij de deal van Hadj Moussa; want de kwieke winger stond - volgens Olympic - ook in de belangstelling van 1A-clubs. "Hij had ook naar andere ploegen in 1A kunnen gaan; maar hij vond het beter om zijn carrière stap voor stap uit te bouwen en via Patro te gaan", vertellen de Henegouwers.

Hadj Moussa speelde vorig seizoen mee in 33 competitieduels. Hij kon geen enkele keer scoren, maar leverde wel acht assists af. Hij had nog een lopend contract bij Olympic, maar in dat contract stond een clausule die stelde dat hij aan goede voorwaarden mocht vertrekken als hij een stapje hogerop kon zetten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top