Centrale middenvelder Nils De Wilde neemt afscheid van RSCA Futures

Sport | Nils De Wilde heeft via Instagram aangekondigd dat hij volgend seizoen niet langer actief is in het beloftenelftal van RSC Anderlecht. De 20-jarige centrale middenvelder speelde sinds zijn twaalfde voor paars-wit, maar verlaat nu de club.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In zijn emotionele boodschap op sociale media bedankte hij de club, coaches, stafleden, teamgenoten, supporters en zijn (gast)familie voor hun bijdrage aan zijn spelerscarrière tot nu toe. De Wilde, die zijn droom heeft waargemaakt door zijn eerste professionele contract te tekenen en zijn debuut te maken in de Challenger Pro League, blikt terug op zowel moeilijke als mooie momenten die hij heeft gedeeld met paars-wit.

De Wilde speelde het voorbije seizoen 17 wedstrijden voor de RSCA Futures in de CPL en kwam daarin één keer tot een doelpunt en gaf één assist. Ook in de nacompetitie mocht hij nog 10 keer aan de bak, waarin hij goed was voor één assist. Hij wenst zijn voormalige werkgever het allerbeste voor de toekomst, maar besloot een nieuwe stap te zetten in zijn carrière. Het is nog niet bekend waar hij volgend seizoen aan de slag gaat.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nils De Wilde (@nils.dw.60)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top