RWDM kan op titeljacht in een uitverkocht Edmond Machtensstadion

Sport | RWDM heeft komende zaterdag een afspraak met de geschiedenis. De Brusselaars gaan in de derby tegen RSCA Futures op zoek naar de kampioenschapstitel en kunnen daarbij op de steun rekenen van een uitverkocht Edmond Machtensstadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RWDM kon afgelopen zondag al kampioen spelen vanuit de zetel als SK Beveren punten verloor bij Lierse, maar de Waaslanders konden - na een moeizame match - toch de drie punten op zak steken op het Lisp.

Daardoor wordt de titelstrijd beslecht op de slotspeeldag en op dat laatste voetbalweekend van het seizoen spelen zowel SK Beveren als RWDM thuis. Aangezien RWDM momenteel een puntje voorsprong heeft op Beveren én ook bij een gelijke stand na 10 play-offmatchen de titel mag claimen, is de titelkoorts in Molenbeek net iets groter dan op de Freethiel.

Enkele dagen voor de aftrap kon RWDM dan ook bekend maken dat het Edmond Machtensstadion helemaal uitverkocht is voor de derby met RSCA Futures. Zo'n 9000 fans zullen de troepen van Vincent Euvrard naar de titel schreeuwen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top