Standard Femina jaagt op tweede plaats van OHL Women

Sport | Nadat OHL Women afgelopen weekend hun titelkansen in rook zagen opgaan, moeten ze de rug rechten tegen Gent om de tweede plaats in de Lotto Super League veilig te stellen. Standard Femina, dat met grote ambities KRC Genk partij geeft, ligt op de loer met slechts twee punten achterstand.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat op het ene moment een zekerheid lijkt, kan het volgende moment alweer helemaal anders liggen. OHL Women was na de klassieke fase van de Lotto Super League nog de beste ploeg, maar bezweek onder de druk en moest in RSCA Women de meerdere erkennen in de titelstrijd. De Brusselaars werken komende zaterdag om 13u30 nog een zegerondje af op het veld van Club YLA, terwijl er nog een hevige strijd woedt om de andere podiumplaatsen.

Ook op zaterdag om 13u30 zakt OHL Women af naar Gent. En dat met een zwaar gewicht op de schouders. Nicky Evrard en haar teamgenoten, die nu tweede staan in de ranking, hebben nu twee punten voorsprong op Standard Femina en vijf op KRC Genk Ladies. Beide teams hopen nog op het tweede schavot te mogen klimmen en zullen hun kansen tot op het bot willen verdedigen. Aan OHL Women om stand te houden.

Het programma van speeldag 9 van Play-off 1 in de Lotto Super League:

Zaterdag 6 mei

Volg het beste van de Lotto Super League het hele seizoen lang op Eleven Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top