Standard Fémina strijdt voor een koppositie in het klassement tegen OHL Women

Sport | Nu de internationale wedstrijden gespeeld zijn, gaat de Lotto Super League de laatste rechte lijn in naar het einde met de Play-Offs 1, die onzekerder dan ooit beloven te worden. Standard Fémina zal komend weekend met OHL Women wedijveren in de titelstrijd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hoewel de Luikse vrouwenclub nog steeds ongeslagen is na vier Play-Off 1-wedstrijden, is de titel in de Lotto Super League allesbehalve zeker. Standard Fémina is momenteel drie punten verwijderd van primus RSCA Women. De dames van OHL Women zitten op hun beurt comfortabel ingeklemd tussen de nummer één en Standard. De Leuvense club loopt één punt achter op de Brusselse koploper en heeft twee punten voorsprong op de dames uit de Vurige Stede.

Nadat Gent en Club YLA vrijdagavond om 20u30 de degens kruisen, is het op zaterdag om 13u30 de beurt aan Standard Fémina. Zij zullen op Leuvense grond slag leveren tegen OHL Women. De dames van KRC Genk, die vier punten minder hebben dan RSCA Women, openen om 18u de debatten met de Brusselse vrouwenploeg.

Het programma van speeldag 5 in Play-Off 1 van de Lotto Super League:

Vrijdag 14 april

Zaterdag 15 april

Volg het hele seizoen het beste van de Lotto Super League op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top