Is het publiek van Real Madrid te streng voor Eden Hazard?

Sport | Real Madrid overklaste afgelopen weekend Real Valladolid en won eenvoudig met maar liefst 6-0. Eden Hazard kreeg na maanden nog eens speelminuten van Carlo Ancelotti. De voormalige Rode Duivel kreeg een fluitconcert van het publiek over zich heen, maar antwoordde wel met een assist.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het publiek van Real Madrid verwelkomde Eden Hazard na 203 dagen zonder speelminuten met een fluitconcert. Carlo Ancelotti liet de Belg tot ieders verbazing al na 65 minuten invallen en de fans gaven hem als ‘geschenk’ dus een niet al te positief onthaal. Voor Hazard waren het zijn eerste minuten in La Liga sinds 11 september. De voormalige Rode Duivel reageerde zeer goed en deelde de assist uit voor het zesde doelpunt van Lucas Vázquez. Toch lijken de fans Hazard beu te zijn na de zeer magere jaren van de Belg.

Een eerste Clasico voor Hazard?

Eden Hazard gaf onlangs bij RTBF aan dat hij zijn laatste contractjaar bij Real Madrid wil uitdoen. Een opvallende uitspraak, aangezien Carlo Ancelotti hem nog amper speelkansen geeft en de club dolgraag af wil van zijn enorme loon. De fans hebben hem ook opgegeven en de 25 minuten van afgelopen zondag zullen daar niets aan veranderen. Hazard is afgeschreven in Madrid. De Italiaanse trainer kreeg na de zege van Real Madrid tegen Valladolid vragen over Hazard.

"Of ik het gefluit van de tribunes hoorde toen Hazard op het veld kwam? Ja, ik hoorde het. Eden trainde goed tijdens de interlandbreak. Hij speelde heel weinig, maar nu viel hij goed in en deelde hij ook een assist uit. Als Eden goed traint, kan hij kansen krijgen”, was de zeer duidelijke boodschap van de toptrainer.

Eden Hazard hoopt uiteraard nog meer kansen te krijgen de komende weken. Komende woensdag wacht er in de Copa del Rey het treffen met FC Barcelona. Wat als Ancelotti hem minuten gunt om zijn eerste Clasico in Spaanse loondienst te kunnen spelen…

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top