Zeer strenge rode kaart Delorge kantelpunt in Lierse - Club NXT (video)

Sport | Lierse verloor zaterdagavond met 1-2 van Club NXT. De Pallieters waren nochtans op voorsprong gekomen via Vekemans, maar na een rode kaart voor Delorge deed Perez (met twee goals) de match nog kantelen in het voordeel van de Brugse bezoekers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Door een eerder opgelegde straf van de KBVB waren er geen fans welkom op het Lisp; waardoor heel wat fans de match op café of in de huiskamer moesten volgen. Van daaruit konden ze nog beter zien waarom Mathias Delorge na 55 minuten een rode kaart onder de neus kreeg geduwd van Arthur Denil en dat zorgde voor heel wat ongeloof.


Desalniettemin kon Lierse na de strenge rode kaart geen vuist meer maken tegen een jeugdig Club NXT en verloor het dus uiteindelijk met 1-2. Door deze nederlaag moet Lierse zo goed als zeker een streep trekken door een notering in de top drie en zal het vooral met de twee paarswitte teams (Beerschot en RSCA Futures) in strijd moeten gaan om nog het hoogst mogelijke te bereiken.

Club NXT mag zich dan weer de beste beloftenploeg van België noemen. De kans dat RSCA Futures nog 13 punten inhaalt op 5 matchen is zo goed als onbestaande.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top