Cristiaens volgt Van Imschoot deze zomer op als T1 van Lierse

Sport | Lierse heeft een opvolger gevonden voor Tom Van Imschoot. De voormalige middenvelder had eerder te kennen gegeven dat hij na dit seizoen stopt als hoofdcoach van de Pallieters zodat de club tijdig op zoek kon naar een vervanger. Die werd nu gevonden in de persoon van Jo Christiaens.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Christiaens is een 34-jarige Kempenaar die er een actieve voetbalcarrière heeft opzitten bij Westerlo, Geel-Meerhout, ASV Geel, Oosterzonen en Thes Sport. Sinds 2020 waagt hij zijn kans als hoofdcoach. Met Turnhout kon hij meteen de promotie afdwingen waarna hij zelf ook promotie maakte met een transfer naar KSK Heist. Met Heist staat Christiaens momenteel op een zesde plaats in eerste Nationale en die prestatie lokte dan weer de aandacht van Lierse.

"Bij Heist draait Christiaens een uitstekend seizoen met spelers uit eigen streek", klinkt het op de officiële website van Lierse. "Verzorgd, aanvallend voetbal zijn enkele van de accenten die onze nieuwe T1 wil implementeren."

Met Geert Emmerechts werd er ook een nieuwe T2 voorgesteld. Emmerechts is een ex-speler van RWDM, Antwerp en Roeselare die al actief was als jeugdcoach bij Lierse en ook nog T2 was bij RSC Anderlecht (onder Besnik Hasi en John van den Brom).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top