Beveren jaagt nog steeds op eerste uitzege tegen U23-team

Sport | Ook dit weekend komt SK Beveren weer aan zet voor titelrivaal RWDM. De voorbije weken konden de Waaslanders de druk hoog houden door hun vrijdagmatch te winnen, maar met de verplaatsing naar RSCA Futures duikt er een 'oud zeer' op waar ze bij Beveren graag komaf mee maken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Beveren slaagde er dit seizoen namelijk (nog) niet in om de drie punten te pakken op het veld van een beloftenteam. In de reguliere competitie werd er 4x gelijkgespeeld tegen de vier U23-teams (telkens 2-2) en in de promotion play-offs liepen de troepen van Wim De Decker op speeldag 1 tegen een zware 3-0 nederlaag aan toen ze op bezoek gingen bij Club NXT.

De uitmatch van nu vrijdag bij RSCA Futures is meteen ook de laatste kans om dit seizoen nog een uitzege te boeken bij een van de beloftenteams; want na het bezoekje aan het Lotto Park zitten de tripjes naar de beloftenteams erop voor SKB.

Oude bekenden

De vorige uitmatch tegen RSCA Futures ligt al wel een tijdje achter ons én kende ook enkele hoofdrolspelers die al een tijdje uit onze competitie verdwenen. Zo scoorden El Hadj (nu KRC Genk) en Bouchouari (nu FC Emmen) terwijl Colassin (nu Heerenveen) de assist gaf bij de 1-0 van El Hadj.

De goal van Bouchouari viel toen trouwens diep in blessuretijd toen Beveren dacht dat het na goals van Maderner (ook al lang out) en Van Damme met de drie punten aan de haal kon.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top