De opklaring van buitenaf die alles zou kunnen veranderen voor Eden Hazard bij Real Madrid

Sport |

Eden Hazard zal eens te meer op de bank moeten plaatsnemen bij Real Madrid tijdens de ontmoeting met Real Valladolid dit weekend. Maar de gewezen Rode Duivel zou zijn lijdensweg bij de Koninklijke wel eens ten einde kunnen zien komen met de terugkeer van een zekere Zinédine Zidane.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat als het niet de verwachte naam is die Real zal verlaten? Hazard kwijnt al maanden weg langs de zijlijn en zijn vertrek wordt elke transfermarkt aangekondigd, maar vanaf juni zou er wel eens echt duidelijkheid kunnen komen omtrent zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad.

Zidane, de man die hem goed doet

Wat ondertussen als een paal boven water staat, is dat Carlo Ancelotti niet meer rekent op de diensten van de 32-jarige aanvallende middenvelder. Ondanks zijn goede intenties op training slaagt Hazard er niet (meer) in om zich in de gratie te spelen. Van de briljante Vinicius Jr. tot de onervaren Alvaro Rodriguez: ze staan allemaal boven Hazard in de pikorde.

Niets geeft aan dat zijn situatie volgend seizoen gunstig zal evolueren. Het is wel zo dat er na 20 wedstrijden zonder speelminuten ingrijpende zaken zullen moeten plaatsvinden in de komende maanden. Steeds vaker steken geruchten de kop op dat Ancelotti na dit seizoen opgevolgd zou kunnen worden door een alom bekende naam, namelijk Zinédine Zidane.

De Marseillais, die op die manier voor de derde keer de scepter zou zwaaien in het Santiago Bernabeu, zou maar wat graag Hazard aan boord houden. Zidane trok hem destijds aan en kan de carrière van de voormalige spelmaker van Chelsea misschien wel nieuw leven inblazen.

Het programma van speeldag 27 in La Liga op Eleven:

Zaterdag 1 april

Zondag 2 april

Volg het beste van La Liga het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top