RSCA Women verdedigt haar nieuwe leiderspositie in Gent

Sport | RSCA Women is de nieuwe leider in de Lotto Super League. De Brusselse dames reizen zaterdag af naar AA Gent. Om 13u30 hopen de Buffalo’s RSCA Women een tik uit te delen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RSCA Women komt met vertrouwen naar Gent, want afgelopen weekend wonnen ze de topper van OHL Ladies met 1-0. Daardoor hebben ze nu één punt meer dan OHL Women en Standard Fémina. KRC Genk Ladies volgt op twee punten, waardoor het dus spannender dan ooit is bij de vrouwen.

Met vier strijden om de landstitel

Op de vierde speeldag trekken de vrouwen van Anderlecht dus naar Gent. De Buffalo’s pakten een 1 op 9 en staan momenteel op een zesde en laatste plaats in de play-offs. Voor beide ploegen staat er zaterdag om 13u30 dus veel op het spel.

Om 15u30 nemen Standard Fémina en KRC Genk Ladies het tegen elkaar op. Beiden zijn enorm sterk bezig met drie zeges op rij en zij hopen dat Anderlecht punten laat liggen. De leidersplaats ligt voor het grijpen bij een misstap van de Brusselaars. OHL ontvangt Club YLA en aast ook op die eerste plaats. Aan spanning geen gebrek!

Het programma van speeldag 4 van Playoff 1 in de Lotto Super League:

Zaterdag 1 april

Volg het beste van de Lotto Super League het hele seizoen lang, inclusief AA Gent Ladies - RSCA Women zaterdag om 13u30 tussen Standard Fémina en RSCA Women, op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top