RSCA Women en OHL Women verliezen beter niet in onderling duel om titelkansen gaaf te houden

Sport |

De derde speeldag van de play-offs in de Lotto Super League is er alvast een om naar uit te kijken, met onder meer een duel aan kop van het klassement tussen RSCA Women en OHL Women.

Door Pickx

Deel dit nieuws

En wat als de jacht naar de titel in de Lotto Super League nu eens een vierstrijd werd? In de reguliere fase van het kampioenschap dicteerden OHL en RSCA de wet, maar de start van play-off 1 heeft de kaarten grondig herschud. Beide tenoren misten hun start volledig, waardoor Racing Genk Ladies en Standard Fémina zich opnieuw in de titeldebatten konden mengen met twee opeenvolgende overwinningen. Voor aanvang van de derde speeldag bedraagt de kloof tussen de eerste en de vierde in de rangschikking maar vier punten meer.

Vrijdagavond kan Racing Genk zelfs tot op een punt komen van leider OHL. De Limburgse dames moeten daarvoor wel de maat nemen van nummer zes AA Gent. Zaterdagnamiddag staat om 13u30 de topper tussen RSCA en OHL op het programma en om 15u maakt Standard de verplaatsing naar Club YLA. De Luikenaars tellen momenteel drie punten achterstand op OHL en amper een puntje op RSCA.

Het programma van de derde speeldag in play-off 1 van de Lotto Super League:

Vrijdag 24 maart

  • Racing Genk Ladies - AA Gent (20u30)

Zaterdag 25 maart

Volg het beste van de Lotto Super League het hele seizoen lang op Eleven Pro League 1, beschikbaar in tv-optie Pickx Sports.

Lees ook:

RSCA Women wil van de Clasico profiteren om de leiding te pakken

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top