Lierse laat sterkhouder Serge Tabekou per direct vertrekken

Sport | Opmerkelijk nieuws vanop het Lisp. Lierse maakte woensdagavond namelijk bekend dat Serge Tabekou per direct vertrekt bij de club; ondanks een nog lopend contract (tot deze zomer).

Door Pickx

Deel dit nieuws

"De 26-jarige flankspeler kiest met onmiddellijke ingang voor een buitenlands avontuur dat onze club niet in de weg wou staan", klinkt het op de officiële website van de club. "Met nog zeven wedstrijden in de eindronde voor de boeg is het de uitgelezen kans om andere spelers kansen en speelminuten te geven."

Tabekou speelde nog maar sinds deze zomer bij Lierse. Hij kwam uiteindelijk 24x in actie voor de Pallieters; daarin scoorde hij zes goals en leverde hij ook nog eens vier assists af.

Door het vertrek van Tabekou telt de kern van Lierse nu enkel nog Belgen. De Kempenaars begonnen het seizoen met twee buitenlanders (Rocha en Tabekou); beiden toonden hun absolute meerwaarde en kregen vervroegd de kans om hun droom na te gaan jagen in het buitenland. Waar die droom Tabekou naartoe zal brengen, is nog niet geweten.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top