Beveren krijgt er nog een extra troef bij in de titelstrijd

Sport | SK Beveren knokte zich de voorbije twee weken weer helemaal in de titelstrijd door achtereenvolgens RWDM en Beerschot te kloppen. Toch moeten de Waaslanders nog steeds alle zeilen bijzetten om competitieleider RWDM onder druk te houden. En dan is alle hulp natuurlijk welkom.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In die optiek viel er dinsdag goed nieuws te rapen op het Beverse trainingsveld. Taofeek Ismaheel trainde namelijk opnieuw voluit mee bij de groepstraining. De 22-jarige flankaanvaller viel eind januari geblesseerd uit met een knieblessure en moest zo'n acht weken revalideren. Maar nu is de Nigeriaan dus opnieuw paraat om zijn team mee richting titel te stuwen.

Ismaheel kende een bijzonder sterke periode in de reguliere competitie en leverde uiteindelijk vier assists af in vijftien duels. Sinds zijn blessure nam winterkoopje David Hrncar wel met verve de vacante positie op de rechtsbuiten in terwijl er met Bruny Nsimba en Jerome Mbekeli ook nog twee andere wingers bijkwamen.

Desalniettemin biedt de kwieke Ismaheel (die zowel links als rechts uit de voeten kan) alweer een extra spelersprofiel voor coach Wim De Decker in de race richting titel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top