Schorsingen en gele dreiging CPL (speeldag 22): vier kleppers op de strafbank

Sport | Dit weekend staat de laatste speeldag van de reguliere competitie op het Challenger Pro League-programma. Maar voor vier spelers wordt het een weekendje nagelbijten terwijl hun teamgenoten nog alles op alles zetten om een zo goed mogelijke rangschikking te versieren met het oog op de Play-offs.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo moet Lommel de strijd om een ticket voor de promotie Play-offs voeren zonder vice-aanvoerder Robin Henkens en zonder man-in-vorm Agustin Anello. Beiden liepen in de vorige match tegen RSCA Futures tegen een vijfde gele kaart waardoor ze dus automatisch geschorst zijn.

Jong Genk moet het in de kelderkraker tegen RE Virton dan weer doen zonder draaischijf Jay-Dee Geusens. Ook hij verzamelde vorig weekend zijn vijfde gele kaart. En tot slot zit ook topschutter Thierno Barry een gele schorsing uit. De spits van Beveren komt zo wel 'clean' aan de start van de promotie Play-offs.

Voor deze jongens wordt het een zaak om tijdens de laatste speeldag geen vijfde gele kaart te incasseren. Want dan zijn ze er niet bij op de eerste speeldag van de Play-offs.

RWDM: Mickaël Biron, Bryan Smeets
Beerschot VA: Andi Koshi, Léo Seydoux, Andreas Wieland (T1)
SK Beveren: Sheldon Bateau
Dender EH: Zakaria Atteri, Kjetil Borry, Tiago Cükür
Lommel SK: Metinho
Lierse: -
SK Deinze: Alessio Staelens, Jellert Van Landschoot
RSCA Futures: Ilay Camara, Alonzo Engwanda-Ongena
Club NXT: -
SL16 FC: Frédéric Duplus, Paulo Da Silva
Jong Genk: Daan Dierckx, Kamiel Van De Perre
RE Virton: Yanick Aguemon, Jonas Vinck

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top