Fémina White Star Woluwe wil revanche nemen tegen Club YLA in Lotto Super League

Sport |

Het is alweer tijd voor de 20e speeldag in de Lotto Super League. Onder meer Fémina White Star Woluwe en Club YLA geven elkaar partij. WS Woluwe heeft bovendien nog een rekening te vereffenen met haar Brugse opponente.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RSCA Women opent de dans op vrijdag in de Lotto Super League, om 20u tegen Racing Genk. De Limburgse dames gingen verrassend genoeg vorige week op eigen veld onderuit tegen Charleroi en willen de rug rechten in de hoofdstad. Makkelijk wordt dat evenwel niet, aangezien RSCA in volle titelstrijd verwikkeld is met OH Leuven. Om 20u30 zijn ook AA Gent en Aalst diezelfde avond aan zet.

Brugse demonstratie in november

Zaterdagnamiddag om 13u30 moeten Woluwe en Club YLA aan de bak. In november vorig jaar haalden de West-Vlamingen nog de sloophamer boven met liefst 8-1. Ondanks dat het opnieuw een lastig karwei zal worden om iets te rapen, heersen er bij Woluwe revanchegevoelens.

Om 15u30 betreedt Standard Fémina het speelveld tegen Zulte Waregem. Na een nederlaag in de Clasico willen de Luikenaars de draad oppikken en naderen op de top 3. KV Mechelen en lijstaanvoerder OH Leuven besluiten de speeldag om 19u.

Het programma van de 20e speeldag in de Lotto Super League:

Vrijdag 10 februari

  • RSCA Women - Racing Genk Ladies (20u)
  • AA Gent Ladies - Eendracht Aalst (20u30)

Zaterdag 11 februari

Volg het beste van de Lotto Super League, met zaterdag 11 februari vanaf 13u25 de ontmoeting tussen Fémina WS Woluwe en Club YLA op Eleven Pro League 1, het hele seizoen lang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Blijf via onze website op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar ook van klassement en kalender van het Belgische kampioenschap in het vrouwenvoetbal.

Meer lezen over de Lotto Super League?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top