Klassieker zorgt voor vuurwerk op de 19de speeldag in de Lotto Super League

Sport | In de Lotto Super League staat de negentiende speeldag op het programma. Met Standard Fémina tegen RSCA Women staat er bij de dames een prachtige affiche op ons te wachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sporting Charleroi opent vrijdag om 20u30 de debatten op het veld van KRC Genk. De Waalse club staat voorlaatste in de Lotto Super League en voor de dames van Genk zou deze thuiswedstrijd weinig problemen mogen opleveren. Trainer Guido Brepoels verwacht dan ook de drie punten.

OHL kan profiteren

Zaterdag om 13u30 ontvangt Standard Fémina de eeuwige rivaal uit Brussel, namelijk RSCA Women. De Brusselaars kunnen zich geen puntenverlies veroorloven, want OHL Women is ook bijzonder goed op dreef. Standard zal haar huid duur verkopen, want zij willen dichter bij Genk sluipen en Anderlecht de tweede seizoensnederlaag aansmeren.

OHL hoopt op puntenverlies van Anderlecht. Om 19u geven zij AA Gent partij en mogelijk kunnen ze dan de leiding nemen. Er zijn die dag met Aalst - White Star Fémina (om 15u30) en Club YLA – Zulte Waregem (om 16u15) nog twee wedstrijden.

Het programma van de 19e speeldag van de Lotto Super League:

Vrijdag 3 februari

Zaterdag 4 februari

Volg het beste van het Lotto Super League seizoen, inclusief de wedstrijd tussen Standard Fémina en RSCA Women op zondag 5 februari om 13u25, op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx. Via onze website kan je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de rangschikkingen en de kalender van de Belgische vrouwenvoetbalcompetitie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top