Nakomertjes: nog verschuivingen na 'deadline day' bij Deinze, RWDM en Club NXT

Sport | De transferstorm van 'deadline day' was nog niet helemaal gaan liggen; want ook op de eerste dag na de winterse transferperiode zijn er nog wel wat deals aangekondigd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo voegde SK Deinze nog een middenvelder aan de selectie toe. De Oost-Vlamingen legden Marselino Ferdinan voor anderhalf jaar vast. Ferdinan komt over van Persebaya Surabaya, één van de grootste voetbalclubs uit Indonesië én stond daar te boek als een van de grotere talenten. Zo heeft hij op z'n achttiende al 12 wedstrijden gespeeld voor de Indonesische nationale ploeg.

Bij RWDM deden ze nog maar eens zaakjes met zusterclub Botafogo. Dit keer was het Romildo Del Piage die zich mocht voorstellen. Del Piage is een 22-jarige middenvelder die vorig seizoen tussen bank en tribune zweefde bij de Braziliaanse eersteklasser. Hij tekende een contract tot 2025.

Bij Club NXT wuifden ze Keano Vanrafelghem nog uit. De 19-jarige middenvelder kreeg dit seizoen weinig tot geen speelkansen van Nicky Hayen en gaat nu zijn kans wagen bij de leider van eerste Nationale; Patro Eisden.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top