Deadline deals 1B: tal van teams doen nog zaakjes in laatste uurtjes van transfermarkt

Sport | Het was een ongewoon drukke slotdag van de transfermarkt in de Challenger Pro League. Doorheen de dag en vroeg in de avond werd de ene na de andere transfer aangekondigd. Maar in de sloturen van de transferperiode werd er zowaar nog een tandje bijgestoken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo deden degradatieconcurrenten Dender en Virton nog zaakjes met elkaar. De Oost-Vlamingen namen Matteo Perri over van de Luxemburgers. De 24-jarige Italiaan tekende een contract tot de zomer van 2024. De linksachter speelde dit seizoen 12x mee bij Virton.

Beveren haalde Bruny Nsimba dan weer weg bij Antwerp. De 22-jarige flankaanvaller was een 'last minute opportunity' voor de Waaslanders. Hij speelde dit seizoen 13x mee in de hoofdmacht van Antwerp.

RWDM haalde - naast Niko Hamalainen - ook nog Sebastian Joffre terug naar de club. 'Terug'; want Joffre speelde vorig seizoen al even in Molenbeek. Al kwam de spits toen niet verder dan de B-ploeg. Nu mag de aanvaller van Botafogo een nieuwe kans wagen.

Jong Genk haalde Jamie Yayi Mpie weg bij Roda JC. Mpie is een 21-jarige Belg die zijn jeugd beleefde bij Anderlecht om dan via Sampdoria bij Roda JC te belanden. Mpie is een spits.

RSCA Futures nam dan weer afscheid van Enock Agyei. De winger gaat zijn kans wagen bij Burnley. Er was al wat langer wrevel tussen (de entourage van) Agyei en Anderlecht bij de onderhandelingen van een nieuw contract.

Alle andere deals vindt u in ons transferoverzicht én op onze nieuwspagina.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top