Kapitein Gaëtan Hendrickx blijft langer aan boord bij SK Deinze

Sport | KMSK Deinze maakt al vol werk van de komende seizoenen. Nadat het eerder al Denis Prychynenko en William Dutoit kon verleiden tot een contractverlenging, raakte vrijdag bekend dat ook aanvoerder Gaëtan Hendrickx zijn handtekening heeft gezet onder een nieuwe verbintenis.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 27-jarige middenvelder verlengde zijn contract tot juni 2025. Maar Deinze nam nog een speciale clausule op in de nieuwe verbintenis. Als de club tegen 2025 namelijk gepromoveerd zou zijn naar 1A, dan wordt het contract van Hendrickx automatisch met één jaar verlengd.

Hendrickx kwam in de zomer van 2021 naar Deinze nadat hij in de jaren voordien heel wat 1A-wedstrijden had afgehaspeld bij STVV, Sporting Charleroi en KV Kortrijk. In zijn eerste seizoen in de Dakota Arena groeide hij meteen uit tot een sterkhouder op het middenveld en die rol bevestigde hij dit seizoen nog wat meer.

Sinds speeldag 8 draagt Hendrickx ook de aanvoerdersband bij Deinze nadat de oorspronkelijke aanvoerder - Kenneth Schuermans - langdurig uitviel met een zware blessure.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top