Deinze en Beerschot komen vroeger uit winterstop om uitgesteld duel in te halen

Sport | Beerschot VA en KMSK Deinze zijn overeengekomen om de uitgestelde wedstrijd van de achttiende speeldag nog voor de officiële hervatting van de competitie af te werken. Beide clubs communiceerden maandag dat ze de degens kruisen op zondag 15 januari. De aftrap wordt voorzien om 16u.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op de laatste speeldag van 2022 werd de wedstrijd tussen Deinze en Beerschot uitgesteld omdat het veld van de Dakota Arena onbespeelbaar was door de stevige vriestemperaturen die ons land half december teisterden. Ook Club NXT - Lierse en Dender Jong Genk werden toen om die reden afgelast; maar voor die twee wedstrijden is er nog geen nieuwe datum bekend.

Door de wedstrijd voor de competitiehervatting te zetten, worden de schorsingen van Ryan Sanusi (Beerschot) en Dylan De Belder (Deinze) opnieuw geactiveerd voor dit duel. Hun schorsing werd mee opgeschoven naar de eerstvolgende competitiematch toen er werd beslist om het duel van de 18e speeldag niet door te laten gaan.

Beerschot zou dan de topper tegen Beveren moeten spelen zonder haar aanvoerder terwijl Deinze RDWD zou moeten bekampen zonder De Belder. Maar doordat de inhaalmatch nu voor de eerstvolgende competitiematch geprogrammeerd wordt; zullen Sanusi en De Belder er wel weer bij zijn op de 19e speeldag.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top