Lommel SK ziet dan toch af van transfer Mike Vanhamel

Sport | De vurige interesse van Lommel SK in Beerschotdoelman Mike Vanhamel is dan toch weer helemaal bekoeld. De 33-jarige doelman leek op weg naar het Soevereinstadion om de blessures van Jari De Busser en Kristof Van Hout mee op te vangen, maar de 19-jarige Nikola Ivezic stak daar een professioneel stokje voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De jonge Montenegrijn werd enkele weken geleden ietwat voor de leeuwen gegooid door de plotse blessures van de twee andere goalies. In zijn debuutmatch kreeg hij meteen vijf goals om de oren (5-0 bij RWDM), maar dat belette hem niet om in de weken nadien meer dan zijn stempel te drukken.

Ivezic groeide vliegensvlug uit tot een betrouwbaar sluitstuk en Lommel boekte na de pandoering in Molenbeek - mede dankzij enkele fraaie reddingen van de jonge goalie - prompt een fraaie 15 op 15. In die vijf duels hield Ivezic ook driemaal de nul. Dat overtuigde - volgens Gazet van Antwerpen - de Lommelse staf om Ivezic voluit zijn kans te geven en af te zien van de komst van Vanhamel; die zo nog wat langer vast blijft zitten in de B-kern van Beerschot VA.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top