'Betonmat' zorgt voor nullen die we niet gewend zijn van Virton én Beveren

Sport | Excelsior Virton en SK Beveren zijn zaterdagnamiddag niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Ondanks twee afgekeurde goals (één voor beide teams) en een bal op de paal (Ribeiro) was de brilscore misschien wel de meest logische score op een quasi onbespeelbaar veld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor SK Beveren - dat veruit de best scorende ploeg van de reeks is - was het al van de eerste speeldag geleden dat ze nog eens geen doelpunt konden scoren. Toen gingen de Waaslanders met 1-0 onderuit bij Beerschot waarna er een festival van 41 goals in 16 duels volgde. Met twee wedstrijden zonder doelpunt vergezelt Beveren nu Beerschot, RWDM, RSCA Futures en Club NXT. Zij konden dit seizoen ook allemaal 2x niet scoren.

Aan de andere kant van die tabel vinden we Virton, dat voor de zesde keer dit seizoen niet kon scoren. Daarmee doen ze even slecht als Deinze en Jong Genk.

Toch kon ook Virton een nul optekenen die ze niet meteen gewend zijn. Het was namelijk pas de derde keer dit seizoen dat doelman Vincensini een clean sheet kon laten optekenen. Eerder gebeurde dat ook nog tegen Jong Genk (0-1 winst) en tegen Lierse (0-0). Daarmee schuift Virton weg van de laatste plek in dat klassement, want Lierse, Club NXT en Jong Genk slaagden er dit seizoen nog maar 2x in om de nul te houden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top