Schorsingen en gele dreiging CPL: duo op de strafbank; twee spelers (uitgesteld) geschorst

Sport | Normaliter zater er dit weekend vier spelers op de strafbank; maar door de afgelastingen bij Club NXT - Lierse en Deinze - Beerschot moeten er voorlopig maar twee spelers van aan de zijlijn toekijken. Als ook hun wedstrijd op een later tijdstip natuurlijk niet wordt uitgesteld...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor Ryan Sanusi (geelgeschorst) en Dylan De Belder (één week effectieve schorsing na incidenten tegen Beveren) was de sowieso winterstop al begonnen. Zij mochten dit weekend niet meespelen in de wedstrijd tussen Deinze en Beerschot, maar omdat dat duel werd afgelast, nemen zij hun schorsing mee naar de eerstvolgende speeldag na de winterstop.

Voor Tiago Cukur (Dender) en Léandre Kuavita (SL16 FC) lijkt de schorsing wél gewoon te blijven staan voor de achttiende speeldag. Zij mogen niet aantreden tegen respectievelijk Jong Genk en Lommel SK.

Voor heel wat spelers kan de winterstop nog een weekje verlengd worden als ze zit weekend een (vijfde) gele kaart pakken.

SK Beveren: Thierno Barry, Everton Luiz 
RWDM: Alexis De Sart, Bryan Smeets
Lommel SK: Agustin Anello, Robin Henkens, Metinho
Dender EH: Zakaria Atteri, Lennard Hens
SL16 FC: Frédéric Duplus, Thiago Da Silva
Jong Genk: Daan Dierckx, Jay-Dee Geusens
RE Virton: Jonas Vinck
Jong Genk: -

Ook bij Beerschot, Deinze en Lierse staan er enkele spelers op scherp, maar zij lopen dit weekend alvast geen gevaar omdat hun wedstrijd werd uitgesteld.

Beerschot VA: Andi Koshi, Léo Seydoux, Marco Weymans
Lierse: Guillaume De Schryver, Jordy Gillekens
SK Deinze: Denis Prychynenko
RSCA Futures: -

Tot slot staat er zowaar ook al een coach op scherp. Beerschotcoach Andreas Wieland pakte dit seizoen ook al vier gele kaarten en moet dus ook oppassen voor een gele schorsing.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top