OHL Women mikken op twaalfde overwinning op rij tegen Essevee Women

Sport | OHL Women nemen het deze zaterdag op tegen Zulte Waregem om te proberen de voorsprong van drie punten op Anderlecht te heroveren. De wedstrijd is vanaf 13u25 te volgen op Eleven Pro League 1.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 13e speeldag van de Lotto Super League begint deze vrijdagavond (20u) met een duel tussen Sporting Charleroi en Fémina White Star Woluwe. De Carolo's hebben na hun eerste overwinning van het seizoen niet kunnen bevestigen en kregen een flinke klap in de partij tegen Gent (6-0). Zij zullen hun niveau moeten zien te verhogen tegen Woluwe, dat onlangs een kleine nederlaag heeft geleden tegen Standard Fémina (0-1). Tegelijkertijd ontvangt RSCA Women, de enige ploeg die het helse tempo van OHL sinds het begin van het seizoen heeft bijgehouden, KV Mechelen Ladies in een op papier onevenwichtige wedstrijd.

Vier op een rij voor Gent?

Op zaterdag staan er drie wedstrijden op het programma. Om 13u30 gaan OHL Women op bezoek bij Essevee Women om te proberen hun voorsprong van drie punten op de Mauves, die nu gelijk staan op punten maar een wedstrijd meer gespeeld hebben, te herstellen. Dit zou niet al te moeilijk moeten zijn voor Leuven, gezien het niveauverschil tussen beide clubs.

Twee uur later (15u30) zal Club YLA, die al een maand niet meer gewonnen heeft, proberen de zegereeks van Gent te stoppen. Dankzij drie opeenvolgende overwinningen staan de Gentse dames weer in de top 6. Tegelijkertijd staat er weer een mooie wedstrijd in de bovenste helft van de ranglijst op het programma: Standard Fémina, vijfde in het klassement, neemt het op tegen hun Genkse concurrentes, die derde staan.

Het programma van speeldag 13 in de Lotto Super League:

Vrijdag 9 december

Zaterdag 10 december

Volg het beste van het Lotto Super League seizoen, inclusief de wedstrijd tussen Essevee Women en OHL Women op zaterdag 10 december vanaf 13u25 uur, op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top