OHL wil leiderspositie verstevigen tegen Standard Fémina

Sport | Dit weekend spelen de voetbalsters de twaalfde speeldag in de Lotto Super League. Zaterdag spelen OHL Vrouwen omstreeks 13u30 een topmatch tegen Standard Fémina, te volgen op Eleven Pro League 1.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op vrijdag omstreeks 20u kan RSC Anderlecht de rug weer rechten nadat de ploeg vorige week een eerste nederlaag van het seizoen leed in de clash tegen OHL. Tegen Club YLA kunnen ze zich ongetwijfeld herpakken. Hoewel ze er niet in slaagden om de herfsttitel te veroveren, telt de Brusselse ploeg slechts drie punten achterstand op Leuven in het algemeen klassement. Tegelijkertijd speelt Sporting Charleroi thuis tegen Eendracht Aalst. 

Standard Fémina heeft vertrouwen

Een dag later, om 13u30, zakt Standard Fémina af naar de herfstkampioen in de Lotto Super League, OHL Vrouwen. De Luikse ploeg staat vijfde in de rangschikking en beseft dat het moeilijk wordt om punten te sprokkelen in Vlaams-Brabant. Leuven is sinds het begin van dit seizoen onklopbaar en telt al tien overwinningen op rij. Standard is echter goed in vorm en won ook al drie keer op rij, waardoor we ons aan een spannende match kunnen verwachten!

Om 15u30 reist Fémina White Star Woluwe naar Zulte Waregem in de hoop om een tweede overwinning op rij te boeken tegen een Vlaamse ploeg die al vier keer op rij verloor. De twaalfde speeldag wordt om 19u afgesloten met een match tussen KV Mechelen en Gent. 

Het programma van speeldag 12 van de Lotto Super League:

Vrijdag 25 november

  • Sporting Charleroi - S.C. Eendracht Aalst (20u)
  • RSC Women - Club YLA (20u)

Zaterdag 26 november

Volg het beste van het Lotto Super League-seizoen, inclusief de wedstrijd tussen RSCA Women en OHL Women op zaterdag 19 november vanaf 13u25 uur, op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports. Via Pickx kan je ook  op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het klassement en de kalender van de Belgische vrouwenvoetbalcompetitie.

Meer lezen over de Lotto Super League? 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top