Kan Club YLA winnen van de dames van OH Leuven?

Sport | Dit weekend werken de vrouwenteams in de Lotto Super League de negende speeldag af. Er is onder meer een wedstrijd tussen Club YLA en OHL op zaterdag. De wedstrijd is vanaf 13u30 te volgen op Eleven Pro League 1.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een dag eerder gaat Sporting Charleroi op bezoek bij Fémina White Star Woluwe. Charleroi zoekt nog steeds een eerste overwinning dit seizoen en zal dus alles op alles zetten om die binnen te halen. Tegelijkertijd zal KRC Genk proberen winnen tegen KV Mechelen om zijn plaats in de top vier van het klassement te consolideren.

Onnavolgbare Nicky Evrard

Zaterdag omstreeks 13u30 speelt het Brugse Club YLA tegen de dames van OH Leuven. De ploeg haalt 21 op 21 punten en maakte al 32 doelpunten in de voorbije wedstrijden. Bovendien moest hun doelvrouw Nicky Evrard nog geen enkel doelpunt slikken. Ze kenden dus een onwaarschijnlijke start van de competitie. Brugge staat momenteel derde in het algemeen klassement en weet dat het moeilijk wordt om Leuven te kloppen. Toch moeten ze proberen winnen, zeker als ze niet te ver willen wegzakken van de top 2 in het klassement.

Maar naast OHL heeft ook Anderlecht nog steeds een clean sheet. RSCA won al zeven keer op rij en neemt het omstreeks 15u30 op tegen Zulte Waregem. Tegelijkertijd speelt Standard tegen Gent. Bij hen staat een terugkeer naar de top 4 van het klassement op het spel. 

Het schema van de negende speeldag in de Lotto Super League

Vrijdag 28 oktober

Zaterdag 29 oktober

Volg de Lotto Super League, inclusief de wedstrijd tussen Club YLA en OHL Women op zaterdag 29 oktober vanaf 13u30 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws uit de Lotto Super League, inclusief de rangschikking en de speelkalender.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top