Napoli strijdt tegen Liverpool om het maximum van de punten in groep A

UEFA Champions League | De zesde en laatste ronde van de groepsfase van de UEFA Champions League begint dinsdag. In meerdere poules valt het verdict, en sommige teams moeten nog vechten om Europees te overwinteren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op dinsdag is het groep B van Club Brugge dat deze speeldag op het kampioenenbal zal openen om 18u45. Blauw-zwart reist naar Leverkusen met de zekerheid dat het zich al gekwalificeerd heeft. Dat geldt niet voor de Duitsers, die uit de race liggen voor de laatste 16, maar niet voor de Europa League. Tegelijkertijd staan Porto en Atlético tegenover elkaar. De Portugezen mikken op de toppositie in de groep, terwijl de Spanjaarden op de derde plaats mikken.

Het gaat erom spannen in groep D

Om 21 uur beginnen de andere wedstrijden van de avond. Fans van het mooie spel en van doelpunten zullen afstemmen op de wedstrijd tussen Liverpool en Napoli in groep A. Met hun 15 op 15 zijn de Napolitanen bezig aan een perfecte reeks en hebben ze slechts één punt nodig tegen de Reds om hun koppositie in de groep te verzekeren. En met al twintig doelpunten staat Napoli synoniem voor aanvallend spektakel. Tegelijkertijd gaat Ajax naar Rangers om zijn derde plaats en het ticket voor de Europa League veilig te stellen.

In groep C is de spanning weg. Bayern, dat Inter ontvangt, is verzekerd van de eerste plaats en kan net als Napoli proberen om 18 op 18 te halen. Milan is verzekerd van de tweede plaats, terwijl Barça op bezoek bij Viktoria Plzen zeker is van de derde plaats. In beide wedstrijden kunnen de ploegen een beetje roteren.

Het tegenovergestelde geldt voor groep D, waar Marseille, op de laatste plaats met zes punten, nog steeds aanspraak kan maken op de koppositie. Daarvoor zullen ze Tottenham (eerste met 8 punten) moeten verslaan in een ongetwijfeld tot de nok gevulde Velodrome. Andere voorwaarde is dat Sporting Portugal en Frankfurt de buit delen, aangezien beide teams 7 punten tellen.

Het programma van de zesde speeldag in de UEFA Champions League bij Pickx Sports:

Dinsdag 1 november

Woensdag 2 november

Volg de UEFA Champions League integraal op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. 

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top