Schorsingen en gele dreiging CPL (speeldag 11): kwartet op de strafbank; vijf spelers op scherp

Sport | Voor de elfde speeldag van de Challenger Pro League zitten er maar liefst vier spelers op de strafbank. Twee staan disciplinair langs de kant nadat ze hun vijfde gele kaart van het seizoen verzamelden op speeldag 10 terwijl er ook twee jongens een automatische schorsing opliepen omdat ze vorig weekend met een dubbele gele (en dus rode) kaart van het veld werden gestuurd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Drie van de vier spelers missen dezelfde match: Alex Granell (5x geel) en Caûe Dos Santos (5x geel) staan vrijdag niet mee op het wedstrijdblad bij Lommel terwijl opponent Virton verdediger Rayanne Khemais een speeldag schorsing kreeg voor zijn dubbele gele kaart tegen SL16 FC. Datzelfde lot is ook beschoren voor Gustavo Barreto. De middenvelder van RWDM kreeg ook 2x geel tijdens de vorige speeldag (tegen Beveren) en is er dus niet bij tegen Lierse.

Op de tiende speeldag werd er ook nog een derde speler uitgesloten. Faissal Al Mazyani kreeg een rode kaart tijdens Jong Genk - Beerschot; maar de jonge Genkenaar kwam ervan af met een voorwaardelijke schorsing van één speeldag.

Voor vijf spelers is het opletten voor een gele kaart tijdens de elfde speeldag. Jonas Vinck (Virton), Léo Seydoux (Beerschot), Andy Koshi (Beerschot), Lennard Hens (Dender) en Liam Fraser (Deinze) verzamelden elk al vier gele kaarten dit seizoen en staan dus op scherp.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top