New Orleans Saints en Arizona Cardinals kruisen dit weekend de degens

Sport | Op deze nieuwe speeldag van de NFL zullen de Cardinals uit Arizona het opnemen tegen de Saints uit New Orleans. Miami Dolphins zal op zijn beurt Pittsburgh Steelers over de knie proberen te leggen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De vele troeven van de Saints

De wedstrijd tussen New Orleans Saints en Arizona Cardinals belooft een van de spannendste van het weekend te worden. De Saints prijken momenteel op een derde plaats in de NFC South-divisie, en staan volgens hun morrende fans niet waar ze horen te staan. De concullega’s uit Arizona prijken op de vierde plaats in de NFC West-divisie en presteren volgens hun fans ook ondermaats. De Saints hebben naar aanloop van de wedstrijd tegen de Cardinals wel enkele troeven in de hand. Een daarvan luistert naar de naam Taysom Hill. Deze 32-jarige quarterback is een alleskunner en heeft de Saints de afgelopen weken meerdere keren uit de nood geholpen nadat quarterback Jameis Winston geblesseerd is uitgevallen met een rugblessure. Winston zou inmiddels dicht tegen zijn comeback staan waardoor zijn eigenlijke doublure, Andy Dalton, zo snel mogelijk zijn waarde voor het team wil bewijzen.

Afwezige quarterbacks bij Miami

Bij Miami Dolphins is het dezer dagen alle hens aan dek. De Dolphins zagen in een enkele week tijd twee quarterbacks, Tua Tagovailoa en Teddy Bridgewater, uitvallen met een hersenschudding. Hierdoor wordt de 25-jarige Skylar Thompson waarschijnlijk voor de leeuwen geworpen. Zodra de twee senioren echter aan de beterhand zijn, zullen zij de opdracht krijgen om hun teamgenoten, inclusief Thompson, uit de nood te helpen tegen Pittsburgh Steelers.

Die Steelers weten sinds vorige week opnieuw wat winnen betekent. Ze legden toen Tampa Bay Buccaneers over de knie en spoelden op die manier vier achtereenvolgende verliespartijen door. De motor lijkt eindelijk te zijn aangeslagen en dat kan wel eens slecht nieuws betekenen voor de Dolphins.

Volg het beste van het NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Het programma van de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 21 oktober

Maandag 24 oktober

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top