Drie prachtige goals kruiden vrijdagavondduels in Challenger Pro League (video)

Sport | SK Beveren en RWDM zijn - niet geheel onverwacht - als winnaar uit de bus gekomen bij de vrijdagavondduels van de negende speeldag in de Challenger Pro League. Beveren had het evenwel niet onder de markt tegen een kranig SK Deinze en had een late flits van ene Dieumerci Mbokani nodig om de drie punten thuis te houden. Bij RWDM werd de samba gedanst op Sclessin; met als orgelpunt een fantastische goal van Oyama.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Halfweg de tweede helft verschalkte de 25-jarige Braziliaan van RWDM SL16-goalie Poitoux met een schitterende hakbal nadat hij eerder zelf al de actie had opgezet. Een fraai momentje dat RWDM op 0-2 bracht op het veld van de Luikenaars. Nadien werd het toch nog even spannend via de snelle 1-2, maar de wederoptredende Rikelmi nam met nog twee goals alle twijfels weg.

?? | Felipe Oyama haalt de trukendoos boven! ??? #SL16RWDM pic.twitter.com/6JuUUgqPHB

Maar ook op de Freethiel werden er op vrijdagavond twee prachtige goals gescoord tijdens de wedstrijd tussen SK Beveren en KMSK Deinze. Allereerst opende Kevin Hoggas de score met een prachtige volley en in het slot van de match was er dus Dieumerci Mbokani die met een mooie individuele actie de 1-1 van Joachim Carcela-Gonzalez ongedaan maakte.

?? | Kevin Hoggas met een knappe volley! ?? #BEVDEI pic.twitter.com/iZt9qX0F9w

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top