Na acht CPL-speeldagen zijn er nog maar zeven veldspelers die geen minuut misten

Sport | Het is geen geheim dat de intensiteit in de Challenger Pro League een heel seizoen enorm hoog ligt. Dat maakt dat er op het einde van het seizoen meestal geen veldspelers zijn die alle minuten tussen de lijnen stonden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lommelcaptain Glenn Neven slaagde er wel 2x in tijdens de voorbije seizoenen, maar hij ligt al een poosje in de lappenmand nu en zal dus dit seizoen sowieso niet bovenaan dit klassement eindigen.

Met Caio Roque heeft Neven nog wel een ploegmaat die vooralsnog alle minuten op het veld stond. De linkerflankverdediger is één van de zeven resterende veldspelers die nog geen minuut misten van de Challenger Pro League.

Naast Caio Roque (Lommel SK) gaat het ook nog op Lucas Lissens en Théo Leoni (RSCA Futures), Bafodé Dansoko (SK Deinze), Ryan Sanusi (Beerschot VA), Tuur Rommens (Jong Genk) en Kjetil Borry (Dender EH).

Het zevental wordt nog wel geflankeerd door zes doelmannen: Bart Verbruggen (RSCA Futures), Xavier Gies (Dender EH), Jari De Busser (Lommel SK), Théo Defourny (RWDM), Thomas Vincensini (RE Virton) en Maxime Delanghe (Lierse).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top