Volg via Pickx Multi Live of PSG favorietenrol kan waarmaken in Champions League

UEFA Champions League |

Vanaf dinsdag krijgen we de vierde speeldag in de UEFA Champions League voorgeschoteld. We zijn halfweg de groepsfase en enkele tendensen tekenen zich al af. Een aantal clubs kunnen dinsdag al (quasi) zekerheid krijgen over deelname aan de achtste finales. Alle Proximus Pickx-klanten kunnen dinsdagavond uitzonderlijk de strijd tussen 16 clubs in 8 wedstrijden volgen via de Multi Live op de zender Pickx Live op tv, via het web of de app.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zoals elk jaar zijn er ook enkele verrassingen. Er is Club Brugge natuurlijk, maar ook het parcours van Red Bull Salzburg springt in het oog. De Oostenrijkers prijken momenteel aan de leiding in Groep E, een zware groep met ook Chelsea en AC Milan. Salzburg speelde twee keer gelijk tegen die topploegen en won op de vorige speeldag tegen Dinamo Zagreb. Als ze dat laatste nog eens herhalen in de terugwedstrijd van deze week komt kwalificatie voor de volgende ronde heel dichtbij.

Recordbreker Haaland

Voor RB Salzburg in actie komt, krijgen we dinsdag om 18u45 al twee duels voorgeschoteld. In het Israëlische Haïfa ontvangt de plaatselijke trots het sterrenensemble van Juventus. De Italianen moeten winnen om in het zog van PSG en Benfica te blijven in hun groep H. Enkel op die manier kunnen ze hun valse start -met nederlagen tegen Benfica en PSG- nog goedmaken.

Op hetzelfde tijdstip wordt er ook een duel uit groep G afgewerkt, waar Manchester City naar Kopenhagen trekt. Het moment voor Erling Haaland om er weer een record bij te doen? De Noorse spits is sinds zijn overstap naar City onhoudbaar. Als de Citizens winnen (wat ze op de vorige speeldag vlot deden tegen datzelfde Kopenhagen) staat kwalificatie voor de achtste finales vast. Hetzelfde geldt voor Borussia Dortmund indien ze winnen tegen Sevilla, dat net een trainerswissel doorvoerde en misschien wel een nieuw elan vindt.

Real naar Oekraïne

In groep F blijft Real Madrid voorlopig foutloos, dat willen ze zo houden tijdens de verplaatsing naar Kiev. Daar werkt Shakhtar Donetsk tegenwoordig zijn thuiswedstrijden af, gezien de precaire (oorlog)situatie in de eigen regio in het zuiden van Oekraïne. Een speciale trip dus voor de Koninklijke, waar heel wat vedetten misschien wel met knikkende knieën naartoe leven. Niet zozeer vanwege de sportieve uitdaging, maar vanwege de omstandigheden. Er staat nochtans iets op het spel: bij winst verzekert Real zich van de overwintering in de CL. Shakhtar daarentegen moet zijn laatste strohalm proberen grijpen.

In dezelfde groep trekt RB Leipzig naar Glasgow voor een belangrijk duel met Celtic. De Duitsers konden vorige week in eigen huis dankzij een sterke tweede helft met 3-1 winnen en gaan nu in Schotland op zoek naar een tweede zege op rij. Het zou hen na een tegenvallende start in de CL toch weer op koers brengen richting kwalificatie.

Tot slot is het uitkijken naar een mooie affiche tussen PSG en Benfica. Op de vorige speeldag hielden beide topclubs elkaar in evenwicht, de topper uit groep H eindigde in een billijke 1-1. Dat moeten ze deze keer zien te vermijden, want anders geven ze Juventus de kans om weer als derde hond in het spel te komen. De ploeg die wint zet ook een belangrijke stap richting achtste finales in deze CL. Zeker voor PSG -altijd een favoriet voor de eindzege- een must.

Nu dinsdag doet Proximus een uniek aanbod: de acht wedstrijden zijn simultaan te bekijken in de 'Multi Live' op de open zender Pickx Live, beschikbaar voor alle Proximus-klanten!

Het programma van speeldag 4 in de UEFA Champions League op Pickx+ Sports:

Dinsdag 11 oktober

Woensdag 12 oktober

Volg de UEFA Champions League op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top