Club YLA wil ongeslagen status behouden tegen KV Mechelen

Lotto Super League | Na een weekje rust mogen ze in de Lotto Super League weer opdraven. Zaterdag is er onder meer de zeer interessante wedstrijd tussen Club YLA en KV Mechelen, die je live kan volgen via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag opent Sporting Charleroi de zesde speeldag van de Lotto Super League met om 20u een thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem. De Henegouwers moeten voor een grote stunt zorgen als ze hun eerste punten van het seizoen bij elkaar willen sprokkelen, aangezien Zulte Waregem een seizoensrevelatie is. Essevee kan mits een zege op gelijke hoogte komen van Oud-Heverlee Leuven en RSC Anderlecht. Om 20u30 gaan de Brusselaars op bezoek bij KRC Genk.

Moeilijk begin voor Mechelen 

Club YLA moet zaterdag om 13u30 aan de bak op het veld van KV Mechelen. De Maneblussers wisten al sinds de openingsspeeldag geen punten meer bij elkaar te spelen. Club YLA is sterk begonnen met een knappe 10 op 12 en zij willen de voeling met de absolute top behouden door opnieuw de drie punten te pakken. Oud-Heverlee Leuven, dat om 15u30 op bezoek gaat bij Eendracht Aalst, legde net als Anderlecht een foutloos parcours af.

Standard Fémina speelt op hetzelfde moment tegen Fémina White Star Woluwe. De Luikenaars hopen hun tweede zege van het seizoen te boeken.

Het programma van de zesde speeldag in de Lotto Super League:

Vrijdag 30 september:

Zaterdag 1 oktober:
  • KV Mechelen - Club YLA (vanaf 13u25 op Eleven Pro League 1)
  • Eendracht Aalst - Oud-Heverlee Leuven (15u30)
  • Standard Fémina - FC Fémina White Star Woluwe (15u30)
Volg de Lotto Super League, inclusief de wedstrijd tussen Club YLA en KV Mechelen op zaterdag 1 oktober vanaf 13u25 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws uit de Lotto Super League, inclusief de rangschikking en de speelkalender.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top