Dit zijn de 5 favorieten in de Champions League

UEFA Champions League |

De bal rolt dinsdag weer in de Champions League! Maar welke 5 teams zijn favoriet om in de voetsporen van Real Madrid te treden? Kom het hier te weten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Real Madrid

Wie anders dan Real zelf kan aanspraak maken op op zijn eigen opvolging? Met Casemiro geraakte het wel een sleutelpion op het middenveld kwijt aan Manchester United, maar de Koninklijke lokte dan weer het Franse talent Aurélien Tchouaméni naar Bernabeu. Met spelers als Thibaut Courtois, Karim Benzema en Vinicius Jr. blijft de recordhouder op het Kampioenenbal een meer dan te duchten tegenstander.

Manchester City

De onfortuinlijke finalist van 2021 hoopt eindelijk een succesvolle gooi te kunnen doen naar de eindoverwinning. Met de Noorse doelpuntenmachine Erling Haaland versterkten de Citizens zich misschien wel met de ontbrekende schakel die tot een Europese triomf kan leiden.

Paris Saint-Germain

Sinds de Qatarese overname van de club in 2011 wordt er elk jaar opnieuw jacht gemaakt op de eindzege, maar vooralsnog faalden de Parijzenaars daar keer op keer in. Voorlopig lijken de sterren alvast gunstig te staan met Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi die in topvorm verkeren. Al zal het niveau pas echt van tel zijn eens de Europese eindsprint ingezet wordt…

Liverpool

Vorig seizoen bereikten de Reds nog de finale, maar daarin moesten ze de duimen leggen voor Real Madrid. Ondertussen zagen ze sterspeler Sadio Mané in de zomermercato verkassen naar Bayern München. Het team oogt niet zo indrukwekkend als in het verleden, met een paar ouderdomsdekens, maar met een topaanwinst als Darwin Nuñez zouden de troepen van Jürgen Klopp zich zomaar kunnen ontpoppen tot revelatie.

Bayern München

Bayern kan niet langer rekenen op de Poolse scherpschutter Robert Lewandowski, die zijn geluk bij Barcelona ging beproeven. De aanvaller liet een groot gat, maar met de solide teamgeest en de komst van Sadio Mané moet de Rekordmeister zeker in staat zijn om mee te dingen naar de hoofdprijs.

Het programma van speeldag 1 in de UEFA Champions League op Pickx Sports:

Dinsdag 6 september

Woensdag 7 september


Volg de UEFA Champions League integraal op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus


Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top