De Belgische klassieker is dé affiche op de 4de speeldag in de Lotto Super League

Sport | Op de vierde speeldag in de Lotto Super League staan er enkele leuke affiches op het programma. Met Anderlecht tegen Standard Fémina is het uitkijken naar de Belgische klassieker.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag om 20u30 ontvangt Fémina White Star VCD Aalst in eigen huis. De Brusselse vrouwen mikken op een eerste overwinning in de Lotto Super League, nadat ze twee weken geleden eindelijk een eerste punt behaalden op het veld van AA Gent.

Dé affiche van deze vierde speeldag vindt plaats op zaterdag om 13u30. Dan neemt Anderlecht het op tegen Standard Fémina. RSCA is samen met Oud-Heverlee Leuven de grote titelfavoriet en de Brusselaars weten dat ze maar best kunnen winnen, aangezien OHL dezelfde dag om 19u Mechelen ontvangt. Standard wil de bakens verzetten, nadat het op de vorige speeldag onderuit ging tegen OHL. Kunnen ze wel punten pakken tegen Anderlecht?

De andere twee partijen worden ook op zaterdag afgewerkt. Om 15u trekt AA Gent naar Zulte Waregem en om 16u15 ontvangt Club YLA Sporting Charleroi. KRC Genk geniet van een vrij weekend. 

Volg de Lotto Super League, inclusief de wedstrijd tussen RSCA Women en Standard Fémina op zaterdag 10 september vanaf 13u15 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws uit de Lotto Super League, inclusief de rangschikking en de speelkalender.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top