Kan Standard Fémina een swingend OH Leuven punten afsnoepen?

Lotto Super League | De derde speeldag in de Lotto Super League serveert het fraaie duel tussen Standard Fémina en OH Leuven. Standard gaat hierin op zoek naar een eerste zege, terwijl ze in Leuven hopen op een 9 op 9.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Charleroi en Ladies Genk mogen vrijdag om 20u de derde speeldag openen. Voor de Henegouwse dames wordt het tijd om de eerste punten van het seizoen te pakken. Wie weet kunnen ze profiteren van het feit dat Genk ook verloor op de vorige speeldag. In eigen huis gingen de Genkse dames kopje onder tegen Gent. Gent speelt overigens ook op vrijdagavond. Het ontvangt om 20u30 White Star Woluwe, dat net als Charleroi aan het seizoen begon met twee verliespartijen.

Vlot scorend OHL

Zaterdag om half twee rolt vervolgens de bal in Luik. OH Leuven, samen met Anderlecht titelfavoriet, wil maar al te graag het perfecte parcours behouden. De Leuvense dames pakten twee zeges op een rij en haalden met 8-0 verschroeiend uit tegen White Star Woluwe op de vorige speeldag. Aan Standard Fémina alvast om het straks beter te doen.

Nog op zaterdag ontvangt Zulte Waregem om 16u Eendracht Aalst, terwijl Anderlecht richting Mechelen trekt. De afsluiter van speeldag drie start om 19u. Club YLA is vrij dit weekend.

Volg de Lotto Super League, inclusief de wedstrijd tussen Standard Fémina en OH Leuven op zaterdag 27 augustus vanaf 13u25 op Eleven Pro League 1, verkrijgbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws uit de Lotto Super League, inclusief de rangschikking en de speelkalender.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top