Wat als Atlético Madrid Yannick Carrasco naar de Premier League laat vertrekken?

La Liga |

Door een verrassende 0-2 nederlaag tegen Villarreal, is Atlético Madrid zijn ongeslagen status na twee speeldagen al kwijt. De Colchoneros zouden ook wel eens Yannick Carrasco kunnen verliezen, die op het verlanglijstje van Manchester United prijkt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na een ruime 0-3 overwinning op het veld van Getafe op de openingsspeeldag, liep Atlético afgelopen zondag tegen een smadelijk verlies aan in het eigen Wanda Metropolitano. De manschappen van Diego Simeone geraakten maar niet in hun spel tegen Villarreal. Wat als het de laatste thuismatch van Carrasco blijkt te zijn?

Manchester United duwt door

De laatste dagen rolt de naam van Carrasco steeds vaker van de tongen in transferdossiers, mede doordat de laatste rechte lijn van de zomermercato ondertussen is ingezet. In zijn zoektocht naar spelers die het verschil kunnen maken, is Man Utd uitgekomen bij de piste van de Rode Duivel.

De Red Devils hebben ook spelers als Antony (Ajax) en Christian Pulisic (Chelsea) op de radar staan. Volgens verschillende Britse media zou Atlético bereid zijn Carrasco te laten gaan voor een som van 30 miljoen euro, een bedrag waar ze op Old Trafford hun hand niet voor omdraaien.

Risico met oog op WK?

De vraag is echter of de speler zelf bereid is dergelijk risico te nemen met het oog op het WK, dat over minder dan 3 maanden uit de startblokken schiet? De Engelse grootmacht is dringend op zoek naar versterking om zijn blazoen op te poetsen, maar op de komst van Casemiro na stuitte het veelvuldig op een njet. De sportieve situatie nodigt dan ook niet echt uit om de overstap te maken.

In Madrid speelt de wingback sowieso Champions League, terwijl in Manchester afgelopen jaar geen Europees ticket bemachtigd werd. Ook Newcastle, Dortmund en AC Milan zouden overigens interesse tonen om Carrasco tot een transfer te verleiden.

Programma van de derde speeldag in La Liga op Eleven Sports:

Zondag 28 augustus:

Maandag 29 augustus:

Volg het beste van La Liga het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top