Lommelse zoektocht naar extra spits eindigt bij... Jordan Kadiri

Challenger Pro League | Lommel SK begon sterk aan het nieuwe seizoen door met 1-4 te winnen op het veld van Dender EH. Die vierklapper verhulde even de beperkte offensieve mogelijkheden van de Limburgers; waar een extra centrumspits al enkele weken prioriteit nummer één was. Vlak voor speeldag twee lijkt nu toch een einde gekomen te zijn de zoektocht naar een extra speerpunt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lommel SK besliste namelijk om Jordan Kadiri vervroegd terug te halen uit Zweden. De 22-jarige Nigeriaan speelde daar op huurbasis bij tweedeklasser Ostersund, waar hij de voorbije maanden 1x scoorde in veertien duels. Vorig seizoen werd Kadiri ook al een half jaartje uitgeleend aan het Noorse Stromsgodset waar hij ook één goal kon scoren in zeven matchen.

De reden voor die twee uitleenbeurten was een dispuut bij Lommel nadat hij in zijn eerste seizoen in Limburg (2020-2021) drie goals scoorde in 24 duels, niet meteen bracht wat er van hem verwacht werd en daarmee niet langer zeker was van een basisplek.

Nu krijgt Kadiri dus een tweede kans in het Soevereinstadion. De Nigeriaan zal in eerste instantie de strijd moeten aangaan met de Braziliaan Caûe; die in tien matchen voor Lommel al 6x wist te scoren. Kadiri heeft nog een contract tot 2024 in Lommel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top