Jur Schryvers vindt onderdak bij KMSK Deinze

Sport | KMSK Deinze heeft nog een extra middenvelder toegevoegd aan haar selectie. De Oost-Vlamingen pikten Jur Schryvers transfervrij op aan de exit van de Freethiel. De middenvelder (die ook als flankverdediger uit de voeten kan) tekende een contract van twee seizoenen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nu 25-jarige Schryvers voetbalde tussen 2017 en afgelopen seizoen voor Waasland-Beveren. De middenvelder ontpopte zich al snel tot een vaste waarde en speelde uiteindelijk meer dan 125 wedstrijden voor de Waaslanders.

Na de degradatie naar 1B verdween hij evenwel wat uit beeld en moest hij zich voornamelijk tevreden stellen met invalbeurten. In totaal stond hij vorig seizoen 6x in de basis en viel hij 9x in. Na het seizoen liep zijn contract af en de optie om hem langer op de Freethiel te houden werd niet gelicht. Na enkele maanden zoeken naar een nieuwe uitdaging, gaat hij dus nu aan de slag bij Deinze.

"Ik ken KMSK Deinze uiteraard van het afgelopen seizoen in 1B", vertelt hij op de officiële website van de club. "Het is een club met ambitie en dat spreekt me zeker aan, vandaar ook mijn beslissing om naar hier te komen. Ik ken ook enkele spelers heel goed, zoals Christophe Janssens en Jellert Van Landschoot, dus ik kijk er wel naar uit om samen met hen en de rest van het team de competitie te beginnen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top